Klok die voor een lichaam wordt vastgehouden

Begeleiding bij kanker

Een klus als kanker, en dan?

Als er iets ingrijpends als een ziekte ‘door het leven raast’ kan het erg moeilijk zijn om daarna weer ‘gewoon’ te doen.

Je bent ziek geweest, dat is nu voorbij, en nu? Opeens ben je geen patiënt meer. De controles en afspraken in het ziekenhuis zijn minder frequent. Je zult dus meer op je eigen lichaam moeten vertrouwen. En de buitenwereld gaat ook weer door met de orde van de dag. En jij?

Of misschien heb je wel te horen gekregen dat je nooit meer zal genezen, hoe ga je daar mee om? Wat wil je nalaten, hoe wil je het laatste stuk van jouw leven hier beleven? De quote van de Britse arts en verpleegkundige Cicely Saunders sluit hier zo mooi bij aan: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Een klus als kanker houdt niet op als de behandeling klaar is of stopt. Voor veel mensen begint het juist dan pas. Ik onderzoek graag samen met jou, wat er belangrijk voor jou is. Hoe jij vanuit jouw waarden kan handelen om zo een bepaalde rust of duidelijkheid te creëren.

 

SIMPELWEG Elke richt zich op vrouwen met kanker. Gesprekken vinden plaats buiten in de natuur, online, per post of aan huis. Een doorverwijzing is niet nodig.

 

Terug naar welkom

Bekijk het aanbod

Stel je vraag

Chat openen
1
Direct een bericht sturen via what's app
Dag! Stuur me gerust een berichtje als je me wat wilt vragen of als je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek wilt. Groet Elke