Bij SIMPELWEG richt ik me op vrouwen die kanker hebben (gehad) of last hebben van burn-out klachten. Gecombineerd met een fijne locatie.
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in het aanbod. Ik lever graag maatwerk en pas me aan op wat voor jou het handigste is. Je hebt geen verwijzing nodig.

Buiten

Getekende boom

Met een psycholoog naar buiten, wandelen in de natuur. Een goed gesprek, zelfreflectie, bewegen én buitenlucht. Veel verschillende manieren om zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te komen. Omdat we vooral naast elkaar lopen, hoeven we elkaar niet de hele tijd aan te kijken, dat praat soms veel makkelijker.
Als wandelen te vermoeiend voor je is, zoeken we een mooi plekje met een bankje op, alles kan!
Mijn standplaats is Veldhoven, maar ik reis graag naar jou toe. 

Online

Getekend beeldscherm

Een online psycholoog als reizen niet (altijd) handig of mogelijk is. Afstand speelt geen rol.
Afgelopen jaren heb ik heel wat mensen op afstand, online gecoacht. Deze ervaring leert mij dat het wellicht minder gezellig oogt, maar dat zeker niet hoeft te zijn en ook goed werkt. De mogelijkheden zijn ruim: een losse sessie om je even op gang te helpen, meerdere sessies online en/of afgewisseld met buiten of aan huis. Een keertje in de avond, of in het weekend. We bekijken samen wat handig is.

Per post

Getekende envelop

Niks leukers dan ouderwetse brievenpost! Schrijftherapie of coaching per post, kan net zo helpend zijn als andere vormen van therapie. Zeker voor mensen die graag de tijd nemen, graag bezig zijn, zichzelf wellicht wat minder goed kunnen verwoorden door te praten, of gewoon liever schrijven dan praten. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met buiten, online of aan huis. Dat kunnen we samen afstemmen.

Aan huis

Getekende vlag

Een psycholoog aan huis als het niet mogelijk is om te reizen. Misschien kost reizen of naar buiten gaan te veel energie. Als het jou niet lukt om naar mij toe te komen, dan kom ik graag naar jou toe, gewoon in jouw eigen woonkamer.
Ik kom op de fiets of met de auto, zonder stickers of reclame, dus de buren hoeven het niet te weten. We stemmen samen af wat handig is; een losse sessie om je even op gang te helpen, meerdere sessies aan huis, of toewerkend naar een sessie buiten (bijv. in samenwerking met een fysiotherapeut).

Stuur me een berichtje dan neem ik contact met je op, via contact@simpelwegelke.nl of het contactformulier

Bedrijven & (zorg)instellingen

Voor bedrijven binnen het sociale domein en (zorg)instellingen is het mogelijk om per dagdeel gebruik te maken van de diensten van SIMPELWEG Elke. Een coach ‘aan huis’ om te voorkomen dat medewerkers in de ziektewet raken, om ze duurzaam inzetbaar te houden of uitval te verkorten. De inzet van een coach kan daarbij ondersteunend zijn. Ik kom een dagdeel per maand naar jullie toe en heb ter plekke gesprekken, binnen of buiten.
Neem contact met me op voor meer informatie!

& Trainingen

Naast individuele dienstverlening geef ik ook trainingen. Een dagprogramma op een leuke locatie met buiten of 2 losse dagdelen online.  Het zijn kennismakingen met ACT. Deze Acceptance and Commitment Therapie (ACT), voelt voor mij meer als een manier om in het leven te staan, dan als een therapie. Omdat het zo goed bij mezelf werkt gun ik het meer mensen om lichter in het leven te kunnen staan, daarom heb ik een training ontworpen. Deze training geef ik bij een opleidingsinstituut die zich richt op professionals in het sociaal domein, MEEK2. Zo kunnen deze professionals zelf kennismaking met ACT, en het vervolgens weer doorgeven aan hun cliënten.
Het is mogelijk om een zelf training te volgen, of om het incompany te regelen. Naast mijn training worden er nog veel andere mooie trainingen aangeboden, dus neem gerust een kijkje op de website van MEEK2

2021-09-16SimpelwegElke-359

Begeleiding, behandeling of coaching?

De diensten die ik aanbied balanceren tussen begeleiding, behandeling en coaching, vaak een beetje van alles dus. Soms kan het therapeutisch zijn, soms heeft het een meer begeleidend karakter. Het hangt af van de vraag en de klachten. Aangezien de klachten van mijn klanten niet (standaard) worden vergoed door de zorgverzekering, maakt het ook niet uit hoe we het noemen. Wat mij betreft hoeven we elkaar niet te belasten met zware termen, moeilijk taal en ingewikkelde diagnoses die vaak alleen maar zwaarder maken dan lichter. Het leven zelf is vaak al moeilijk genoeg. We zouden coaching of therapie meer mogen zien als sportschool voor de geest, of een kappersbezoek; zorgen voor jezelf, het lichaam én de geest.

Chat openen
1
Direct een bericht sturen via what's app
Dag! Stuur me gerust een berichtje als je me wat wilt vragen of als je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek wilt. Groet Elke