Bij SIMPELWEG richt ik me op vrouwen die kanker hebben (gehad) of last hebben van burn-out klachten. Gecombineerd met een fijne locatie.
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in het aanbod. Ik lever graag maatwerk en pas me aan op wat voor jou het handigste is. Je hebt geen verwijzing nodig.

Buiten

Getekende boom

ALLEEN IN SINGAPORE!
Met een psycholoog naar buiten, wandelen in de natuur. Een goed gesprek, zelfreflectie, bewegen én buitenlucht. Veel verschillende manieren om zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te komen. Omdat we vooral naast elkaar lopen, hoeven we elkaar niet de hele tijd aan te kijken, dat praat soms veel makkelijker.
Als wandelen te vermoeiend voor je is, zoeken we een mooi plekje met een bankje op, alles kan! 

Online

Getekend beeldscherm

Een online psycholoog als reizen niet (altijd) handig of mogelijk is. Afstand speelt geen rol.
Afgelopen jaren heb ik heel wat mensen op afstand, online gecoacht. Deze ervaring leert mij dat het wellicht minder gezellig oogt, maar dat zeker niet hoeft te zijn en ook goed werkt. 

Een online 1 op 1 traject met 6 gesprekken, aangevuld met opdrachten en informatie uit een app of werkboek.

Per post

Getekende envelop

Niks leukers dan ouderwetse brievenpost! Schrijftherapie of coaching per post, kan net zo helpend zijn als andere vormen van therapie. Zeker voor mensen die graag de tijd nemen, graag bezig zijn, zichzelf wellicht wat minder goed kunnen verwoorden door te praten, of gewoon liever schrijven dan praten.

Dit kan natuurlijk ook in combinatie met de online sessies.

Zelf aan de Slag

Getekende vlag

Krachtiger in het leven staan zonder daarvoor de hoge drempel te hoeven nemen naar een psycholoog. Gewoon lekker vanaf je eigen bank op de momenten dat het jou uitkomt. Maar niet alleen, je krijgt ondersteuning en begeleiding van mij. Allemaal gewoon thuis, op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

In een interactief zelfhulpboek ga je met begeleiding zelf aan de slag om krachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Stuur me een berichtje dan neem ik contact met je op, via contact@simpelwegelke.nl of het contactformulier

Bedrijven & (zorg)instellingen

Voor bedrijven binnen het sociale domein en (zorg)instellingen is het mogelijk om per dagdeel gebruik te maken van de diensten van SIMPELWEG Elke. Een online coach  om te voorkomen dat medewerkers in de ziektewet raken, om ze duurzaam inzetbaar te houden of uitval te verkorten. De inzet van een coach kan daarbij ondersteunend zijn. Neem contact met me op voor meer informatie!

& Trainingen

Naast individuele dienstverlening geef ik ook groepstrajecten en trainingen. Een traject verspreid over 2 maanden of een training van 2 losse dagdelen online. Dit alles gebaseerd op ACT. Deze Acceptance and Commitment Therapie (ACT), voelt voor mij meer als een manier om in het leven te staan, dan als een therapie. Omdat het zo goed bij mezelf werkt gun ik het meer mensen om lichter in het leven te kunnen staan, daarom heb ik een training ontworpen. Deze training geef ik bij een opleidingsinstituut die zich richt op professionals in het sociaal domein, MEEK2. Zo kunnen deze professionals zelf kennismaking met ACT, en het vervolgens weer doorgeven aan hun cliënten.
Het is mogelijk om een zelf training te volgen, of om het incompany te regelen. Naast mijn training worden er nog veel andere mooie trainingen aangeboden, dus neem gerust een kijkje op de website van MEEK2

2021-09-16SimpelwegElke-359

Begeleiding, behandeling of coaching?

De diensten die ik aanbied balanceren tussen begeleiding, behandeling en coaching, vaak een beetje van alles dus. Soms kan het therapeutisch zijn, soms heeft het een meer begeleidend karakter. Het hangt af van de vraag en de klachten. Aangezien de klachten van mijn klanten niet (standaard) worden vergoed door de zorgverzekering, maakt het ook niet uit hoe we het noemen. Wat mij betreft hoeven we elkaar niet te belasten met zware termen, moeilijk taal en ingewikkelde diagnoses die vaak alleen maar zwaarder maken dan lichter. Het leven zelf is vaak al moeilijk genoeg. We zouden coaching of therapie meer mogen zien als sportschool voor de geest, of een kappersbezoek; zorgen voor jezelf, het lichaam én de geest.

Chat openen
1
Direct een bericht sturen via what's app
Dag! Stuur me gerust een berichtje als je me wat wilt vragen of als je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek wilt. Groet Elke